Aanbod

In mijn praktijk werk ik met verschillende onderzoeken. Want, meten = weten. Op die manier kan je gericht met een plan op maat, afgestemd op jou en de klachten die je hebt aan de slag.

Ik ga persoonlijk te werk want jouw buurman of buurvrouw gaat misschien wel helemaal niet lekker op tarwe terwijl jij daar prima op gaat. Jij hebt wellicht het doel om meer energie te ervaren terwijl een ander kampt met heftige darm- of menstruatieklachten.

Afhankelijk van je klachten maken we samen de keuze welk(e) onderzoek(en) je hier het beste voor in kunt zetten. Zo werk ik met ontlastingsonderzoek waarmee we het darmmicrobioom in kaart kunnen brengen, voedingsintolerantietesten, hormoonspeekseltesten & meer. Maar net wat nodig is om de oorzaak van jouw klachten boven tafel te krijgen.

Mijn aanbod bestaat uit verschillende trajecten. Waar nodig kunnen we hier nog het een en ander aan toe voegen als dat nodig is. Om je een beeld te geven van hoe deze trajecten er uitzien heb ik de opties hieronder voor je neergezet.Basic Beginnings
2 MAANDEN traject

 

–  Intake 

–  Vervolgconsult (1x)

–  Eindconsult

–  Feedback op je voeding 

–  Plan van aanpak

–  Suppletieadvies

 360 EUROfOODFRIEKS FOUNDATION
4 MAANDEN traject

 

–  Intake

–  Vervolgconsult (2x)

–  Eindconsult 

–  Feedback op je voeding 

–  Plan van aanpak

–  Suppletieadvies

–  Maaltijdinspiratie

 460 EURO DEEP DIVE
6 MAANDEN traject*

–  Intake

–  Vervolgconsult (2x)

–  Eindconsult

–  Feedback op je voeding 

–  Uitwerkingen van de onderzoeken

–  Plan van aanpak 

– Na ieder consult een samenvatting van ons gesprek op de mail

–  Suppletieadvies 

– Maaltijdinspiratie 


788 EURO

* Wanneer je met ontlastingsonderzoek aan de slag gaat, werken we met drie fases (detox fase, opruim fase & opbouw fase) en kom je automatisch bij dit pakket terecht 

FAQ

In mijn praktijk help ik voornamelijk vrouwen met hormoongerelateerde klachten. Hierbij kan je denken aan een onregelmatige of uitblijvende cyclus, pcos, pms, menstruatieproblemen, een zwangerschapswens en (pre)overgangsproblematiek.

Naast hormonen heb ik mij ook gespecialiseerd in de darmen. Ik help in mijn praktijk dus ook cliënten met darmklachten zoals een opgeblazen buik, buikpijn, obstipatie, een onregelmatige stoelgang en andere spijsverteringsklachten.

Je kunt mijn hulp ook inschakelen bij vermoeidheidsklachten, insulineresistentie en huidklachten zoals eczeem, psoriasis en acne.

Helaas worden de trajecten niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

Yes, dat kan! In dat geval stuur ik de test naar je op en kan je  aan de hand van een instructie(video) of bijbehorende handleiding de test(en) bij jezelf afnemen. Super easy! 

Jazeker. In principe betaal je altijd 3, 4 of 5 termijnen. Ik factureer na ieder consult dus is dit afhankelijk van het aantal keren dat we elkaar zien/spreken. Ik vind het belangrijk dat iedereen die dat wil, met zijn of haar gezondheid aan de slag kan gaan. Ons eerste gesprek (mocht je dat prettig vinden) is bij mij in de praktijk. De rest van de gesprekken zijn online. Voordat deze gesprekken plaatsvinden stuur ik je een link voor het beeldbellen. Je klikt op de link en ons gesprek kan beginnen.

 

Mijn praktijk is gevestigd aan de Oude Boteringestraat (nummer 65) in Groningen. Dit is 10 minuten lopen vanaf het station. Mocht je met de auto komen dan kan je je auto het beste in de parkeergarage aan de Ossenmarkt zetten. Je kunt ook naar de parkeergarage Damsterdiep navigeren. Na 3 minuten lopen ben je bij mijn kantoor. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy