Aanbod

Tijdens mijn consulten kijk ik niet alleen naar je voeding maar ook naar andere pijlers die een rol spelen als het om het ontwikkelen van een gezonde lifestyle gaat. We zoomen in op beweging, slaap, suppletie and last but not least kijken we naar stress. Want o boy, wat kan dat ook een grote boosdoener zijn.

Met de adviezen die ik je geef, kijk ik naar het grotere geheel. Wat heeft jouw lichaam nodig om goed te functioneren. Waar heb jij baat bij. Ik ga persoonlijk te werk en maak een plan op maat. Dat is voor iedereen anders want jouw buurman of buurvrouw gaat misschien wel helemaal niet lekker op zuivel van de koe terwijl jij daar prima op gaat. Jij hebt wellicht het doel om meer energie te ervaren terwijl een ander kampt met heftige darm- of menstruatieklachten.

Ik wil je echt verder helpen op een manier die bij je past. Om die reden werk ik niet met pakketen maar kan je via het contactformulier contact met me opnemen. Op basis van de klachten die je hebt stel ik een voorstel voor je op. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Tijdens de trajecten die ik aanbied werk ik met EMB-testen, ontlastingsonderzoek en ander laboratoriaonderzoek om de oorzaak achter jouw klachten boven tafel te krijgen. Want, meten = weten!

Mocht je geïnteresseerd zijn, een keertje willen sparren of gewoon benieuwd zijn wat ik voor je kan betekenen?

No any image found. Please check it again or try with another instagram account.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy