rpt

Herken jij jezelf hierin?

Shit, je bent vergeten tampons mee te nemen en was er niet vanuit gegaan dat je vandaag ongesteld zou worden. Je hebt een onregelmatige cyclus en kunt er geen pijl op trekken wanneer je ongesteld wordt. 


Je eet gezond en sport regelmatig. Maar wat je ook doet er verandert helemaal niets qua gewicht. De kilo’s blijven plakken en dat ben je meer dan zat.

 

 

Zodra je menstruatie is aangebroken haal je een kruik uit de kast en druk je twee Aleve Feminaxjes uit de verpakking. Je hebt last van pijnlijke menstruaties, hevig bloedverlies en zonder pijnstillers is het niet te doen.

 

 

Het ene moment ben je boos omdat de vaatwastabletten op zijn en het andere moment barst je in huilen uit omdat je de reclame op TV zo schattig vindt. Je hebt last van stemmingswisselingen en zit met name de laatste twee weken van je cyclus niet lekker in je vel.

 

 

Steeds vaker heb je last van vage klachten. Je hebt weinig energie, regelmatig last van hoofdpijn en voelt aan alles dat je beter voor jezelf wilt zorgen maar hoe doe je dat?

Happy hormones, happy you! 

Omdat je hormonen invloed hebben op alle (maar dan ook echt alle) processen is het niet zo gek dat een hormonale disbalans tot dit soort vervelende klachten leidt. 

 

In mijn praktijk zie ik steeds meer (jonge) vrouwen die last hebben van hormonale problemen. Ik weet er zelf ook alles van. Toen ik in een burn-out terecht kwam bleef mijn menstruatie uit en had ik daarna een onregelmatige cyclus. Niet zo gek als je weet dat stress een grote hormonale boosdoener is. Ik kreeg last van moodswings, energiedips, was gek op suiker en kon bijna alle symptomen van een hormonale disbalans afvinken. 


Gelukkig zijn er tig dingen die je kunt doen om van je hormonale klachten af te komen. Je moet alleen even weten hoe. Daarom heb ik dit online programma ontwikkeld. Een programma waarin ik je meeneem in de wereld van hormonen en uitleg wat je kunt doen om ze weer voor je te laten werken in plaats van tegen je.

Wat houdt het programma precies in?

In dit 8 weekse programma vertel ik je alles over hormonen en wat je kunt doen om van je hormonale klachten af te komen. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module die je in je eigen tijd kunt volgen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je je inloggegevens van de online omgeving en gaan we op 7 maart 2022 gezamenlijk van start. Om de week vindt er een Q & A plaats waarin jij je vragen kunt stellen. Mocht je hier niet bij kunnen zijn kan je deze in je eigen tijd terugkijken. De investering van dit programma komt neer op 249,- en mag je ook in 2 gedeeltes betalen. Om je een beeld te geven van wat het programma zoal inhoudt, heb ik hieronder een greep uit de modules voor je op een rijtje gezet. 

1.

Wat zijn hormonen eigenlijk? Wat doen ze en welke hormonen zijn er bij jou uit balans? 

2.

In deze module vertel ik je alles over de do’s en don’ts van hormoonproof eten.

3.

Deze module staat volledig in het teken van hormonale klachten (PMS/PCOS & meer) en wat je kunt doen om die te verhelpen. 

4.

In module vier vertel ik je meer over hormoonproof sporten en hoe jij jouw workouts het beste in kunt delen. 

5.

Wist je dat de spijsvertering een belangrijke rol speelt bij hormonale klachten? In deze module gaan we daarop in. 

6.

In module 6 gaan we het o.a hebben over wat te doen als afvallen niet lukt. 

7.

In deze module komen er meerdere onderwerpen aan bod. We gaan het o.a hebben over suppletie. Waar moet je in dat geval op letten?

8.

In de laatste module van het online programma geef ik je handvaten mee zodat jij deze lifestyle zelfstandig voort kunt zetten. 

Na het volgen van dit programma: 

 

Weet je wat je kunt doen om je hormonen in balans te brengen. 

Weet je hoe je een gezonde lifestyle kunt ontwikkelen en deze op een eenvoudige manier kunt aanhouden. 

Heb je een groot aantal hormoonproof recepten verzameld en weet hoe je ermee kunt variëren. 

Heb je meer energie 

Voel je je een stuk beter en gezonder

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy